Afbeelding
.

PCOB TV-uitzending via RTV Hattem

Algemeen

HATTEM- De PCOB Hattem heeft vanwege het coronavirus al bijna een jaar geen ledenbijeenkomsten meer kunnen houden in De Bongerd. Daarom heeft het bestuur gezocht naar een andere vorm van contact met haar leden en eventueel andere belangstellenden.

In samenwerking met en via RTV Hattem wordt vanaf deze maand (voorlopig) elke derde dinsdag in de maand om 16.00 uur een TV-uitzending van maximaal 1 uur verzorgd. Gerhard van der Worp (ook PCOB-lid) ondersteunt de PCOB bij het zoeken naar bestaande opnames van leuke onderwerpen bij voorkeur in en rondom Hattem. Hij neemt ook de inleiding en het slot van de uitzending op en maakt met de bestaande beelden hier één uitzending van.

Op 16 februari om 16.00 uur zal via RTV Hattem de eerste uitzending te zien en te horen zijn. De onderwerpen zijn: Natuur rond Hattem, de Wiessenbergsche kolk en het Algemene Veen; Rondleiding door het Stadje, Hattem deel 3; Opblazen schoorstenen en verder slopen IJsselcentrale Zwolle/Harculo; Het Hattems (anti)viruslied, Double Four.

Op de derde dinsdag in maart (de 16 e) om 16.00 uur zal de uitzending gericht zijn op de komende Paasviering. Diverse paasliederen zullen te zien zijn en ds. G. Bronsveld van de Ontmoetingskerk zal een overdenking verzorgen. Noteer beide data met tijdstip alvast in uw agenda. Op 20 april om 16.00 uur is de 3de uitzending in 2021.