Afbeelding
.

Sporten voor de jeugd in Coronatijd

Algemeen

HATTEM ā€“ De kerstvakantie is weer voorbij en de online lessen weer begonnen. 

Juist in deze tijd is het belangrijk om wel lekker in beweging te blijven. De buurtsportcoaches Mara, Leon en Marijke hebben daarom een aantal leuke beweegchallenges bedacht.

De komende tijd worden op de social media kanalen leuke ideeƫn geplaatst om buiten en binnen in beweging te blijven in coronatijd. Op te hoogte blijven? Houd de Facebook en Instagrampagina JOGG-Hattem in de gaten.

Binnenkort volgt er ook meer informatie over bootcampactiviteiten die de buurtsportcoaches in samenwerking met Outdoor coach Cynthia Huiskes gaan oppakken na schooltijd.

Meer informatie over het werk van de buurtsportcoaches staat op de coronapagina van de gemeente Hattem in De Hattemer van deze week.

Alle buitensporten in Hattem gaan gewoon door voor de jeugd tot en met 17 jaar. Kinderen die momenteel niet sporten doordat ze lid zijn bij een vereniging die binnensporten aanbieden, kunnen tijdelijk kennismaken bij lokale sportverenigingen die momenteel nog wƩl kunnen sporten in de buitenlucht. Meer informatie is te verkrijgen bij de desbetreffende buitensportverenigingen.