Op de foto van links naar rechts Sonja Schultz en Marije van Loenen.
Op de foto van links naar rechts Sonja Schultz en Marije van Loenen. .

Nieuwe evenementencoƶrdinator Rond Uit Hattem

Algemeen

HATTEM ā€“ Marije van Loenen-Eelsing is de nieuwe evenementen-coƶrdinator van Rond Uit Hattem. De 39-jarige Zwolse staat te popelen om aan de slag te gaan om Hattem op de kaart te zetten.

De komende tijd gaat Marije aan de slag om te inventariseren welke evenementen er georganiseerd kunnen worden binnen de huidige anderhalve meter samenleving. Op dit moment is nog niet duidelijk wat er wel of niet georganiseerd kan worden het komende seizoen. Ook is nog niet duidelijk wanneer het TIP weer geopend mag worden.

ā€œAchter de schermen zijn we druk bezig om te kijken wat wel mogelijk is om te organiseren. Of er een uitbreiding of nieuwe impulsen moeten komen op het bestaande evenementenaanbod. Ik heb de ambitie om samen met alle vrijwilligers de evenementen naar een hoger niveau te tillen. Sfeervolle evenementen voor jong en oud te organiseren om bezoekers naar Hattem te trekken en een leuke activiteit voor de inwoners te bieden. De hulp van vrijwilligers is daarbij van grote waarde. Van hen kan ik alleen maar leren. Je hebt elkaar nodig om iets moois neer te zetten. Samenwerken is vermenigvuldigen. We zetten samen de schouders eronder om een mooi evenementenaanbod voor Hattem re realiseren. We blikken met een positieve blik vooruitā€.

Lees meer in de Hattemer van deze week.