Afbeelding
.

Vriendenconcert met Frank van de Laar en Anastasia Feruleva in Hattem

Algemeen

HATTEM- Op 12 december organiseert Stichting Vrienden Kunstkring Hattem een ‘Vriendenconcert’ voor al haar Vrienden en Sponsoren.

Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom bij een Vriendenconcert. Echter is, vanwege de COVID-19 maatregelen, het concert aangepast. Er vinden nu twee concerten plaats. Het eerste concert start om 19.00 uur en het tweede concert om 21.00 uur. Omdat per concert slechts 30 bezoekers kunnen worden toegelaten zijn beide concerten al geheel uitverkocht.

Het concert met Frank van de Laar en Anastasia Feruleva stond eerder op het programma voor 25 april jl.. Vanwege COVID-19 werd dit helaas afgelast. De Stichting Vrienden Kunstkring Hattem heeft het mogelijk gemaakt dit concert alsnog te laten plaatsvinden.

Anastasia Feruleva is een van de meest veelbelovende cellistes van haar generatie met haar ‘overtuigende en gepassioneerde interpretaties’. Pianist Frank van de Laar is als hoofdvakdocent verbonden aan de conservatoria in Amsterdam en Zwolle en staat bekend om zijn zeer brede repertoire van Bach tot heden. Het programma van deze avond heeft als titel ‘Ballets Russes’ en omvat werken van Borodin, Prokofief, Poulenc en Rimsky-Korsakoff.