Afbeelding
.

Tekeningen voor Sinterklaas

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM – Burgemeester Marleen Sanderse heeft al veel tekeningen voor Sinterklaas ontvangen. 

Om de Sint van zijn eenzaamheid af te helpen hebben de kinderen van de Van Heemstraschool en Partou Uilennest dinsdag een zak met tekeningen naar het stadhuis gebracht. 

De Van Heemstraschool is klaar voor het grote feest. “Elke week mogen wij genieten van de filmpjes die we van Sint en de pieten ontvangen. We hoorden dat Sinterklaas maar één brief had ontvangen. De leerlingen van de VHS en kinderen van Partou Uilennest vonden dat daar verandering in moest komen. De kinderen zijn ijverig aan de slag gegaan en de meest prachtige creaties zijn gemaakt. Maar hoe moest dit nou bij Sinterklaas komen? Alsof het zo moest zijn, ontvingen de kinderen een videoboodschap van de nieuwe burgemeester van Hattem. Zij bood aan om alle tekeningen bij Sinterklaas te brengen. Wat een fijn gebaar van Marleen Sanderse.”

Lees meer in de Hattemer van deze week.

Heb jij ook een tekening voor de Sint gemaakt? Je mag hem in de blauwe brievenbus van het stadhuis doen. De burgemeester zorgt er dan persoonlijk voor dat ze bij Sinterklaas komen. De avonturen van de Sint in Hattem zijn tot 7 december ieder weekend om 18.30 uur te zien op RTV Hattem.

Net als vorig jaar organiseert Rond Uit Hattem een etalagewedstrijd. Bij verschillende winkeletalages in de binnenstad zit een letter verstopt. Van deze letters kan een zin gevormd worden. In De Hattemer van vorige week stond een deelnameformulier. Heb je de zin compleet? Lever deze dan in bij de Bruna en maak kans op een mooie prijs.