Afbeelding
.

Geen Winterfair op ijsbaanterrein dit jaar

Algemeen

HATTEM ā€“ De organisatie van de Winterfair heeft besloten om het evenement op het ijsbaanterrein af te lasten. 

ā€œNaar aanleiding van de persconferentie van onze Minister-President Mark Rutte waarin een teleurstellende versoepeling van de maatregelen bekend werd gemaakt hebben wij als organisatie van de Winterfair besloten om de fair geen doorgang te laten hebben. Ondanks de toestemming die wij hebben, zijn wij van mening dat het niet gepast zal zijn het evenement door te laten gaan terwijl de aantallen van besmetting nog niet op het gewenste niveau zijn. 

Mede door de grote belangstelling en de vele positieve reacties die wij voor dit event hebben mogen ontvangen zijn wij als organisatie vastbesloten om door te gaan met de organisatie maar dan voor het jaar 2021. U kunt de data 16, 17 en 18 december 2021 alvast in uw agenda noteren voor de editie van 2021. Helaas dit jaar geen Winterfair in Hattem maar wij hopen u volgend jaar zeker te mogen ontvangen op de Winterfair Hattem 2021ā€, zo laat de organisatie in een reactie weten. 

Hoewel de organisatie spreekt van een verantwoord besluit is er ook teleurstelling, zeker gezien het enthousiasme waardoor er door de vrijwilligers is gewerkt aan de voorbereidingen. Achter de schermen wordt er daarom al voorzichtig gewerkt aan de voorbereidingen voor een voorjaarsmarkt in mei op ijsbaan terrein.