Nederland,Amsterdam, 2019
Debby Petter, Hekwerk theaterproducties
Foto: Bob Bronshoff
Nederland,Amsterdam, 2019 Debby Petter, Hekwerk theaterproducties Foto: Bob Bronshoff Bob Bronshoff

Theater de Heerd weer open met voorstelling Debby Petter

Algemeen

HEERDE – Op donderdag 3 december voert Debby Petter in Theater de Heerd de monoloog “De liefde voorbij” op. Een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is.

Debby Petter vertelt op een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze manier over een man en een vrouw, bijna vijfendertig jaar getrouwd. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim.

Aanvang: 20.15 uur. Toegangsprijs € 17,=. Locatie: Griftstraat 8 in Heerde.

De gestelde richtlijnen en veiligheidsvoorschriften van de overheid en het RIVM worden in het theater strikt nageleefd. Gezien het maximaal toegestane aantal bezoekers, is er nog een aantal kaarten voor deze voorstelling beschikbaar.

Binnenkort verschijnt een overzicht van de wijzigingen in de voor dit seizoen geplande voorstellingen, o.m. op de site www.dorpshuisheerde.nl.theateragenda. Belangstellenden voor de nieuwsbrief van Theater de Heerd kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl.