Foto gemaakt bij de opening van de tentoonstelling
Foto gemaakt bij de opening van de tentoonstelling .

Een wonderlijke verhalenwedstrijd

Algemeen

HATTEM - Sprookjes herleven in momenteel in het Anton Pieck Museum tijdens de expositie ‘Er was eens..’ 

Ter gelegenheid hiervan organiseert het museum een verhalenwedstrijd. De tentoonstelling ‘Er was eens..’ is een aanvulling op de expositie in het kader van de 125ste geboortedag van de naamgever van het museum.

Gemiddeld komt iemand drie keer in zijn leven in de Efteling: als kind, als ouder en als grootouder. Tijdens deze bezoeken ontstaan bijzondere herinneringen. De medewerkers van het museum nodigen iedereen uit om een verhaal te schrijven over hun favoriete herinnering aan het sprookjesbos van de Efteling. 

“Doe mee met onze verhalenwedstrijd en laat ons meegenieten van jouw jeugdherinneringen. We hebben de volgende plaatsingsmomenten: na het einde van de kerstvakantie en na voorjaarsvakantie. Zodra het museum weer open is kunt u onze expositie ‘Er was eens…’ weer bezoeken. Dat haalt vast en zeker de mooiste herinneringen aan De Efteling naar boven. Wie weet komt jouw verhaal op onze website te staan. Stuur jouw persoonlijke verhaal naar: erwaseens@antonpieckmuseum.nl.”

Inleverdata om mee te doen (uiterlijk): 10 januari of 7 maart 2021. De expositie ‘Er was eens..’ is tot 28 februari 2021 te bezichtigen in het Anton Pieck Museum.