Afbeelding
.

En-Joi start met take away en bezorgen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM- Restaurant En-Joi World Cuisine aan de Apeldoornseweg 1D te Hattem start 12 november met take away én bezorgen.

“We hebben er zin in!”, vertelt Lia Zhu. “We hebben een geheel vernieuwde kaart die echt van deze tijd is. Zo hebben we sushi boxen, en ook Wok to Go. Daarbij kun je heerlijk eten, zo uit de papieren box, compleet met eetstokjes en een fortune cookie. Daarnaast bieden we combideals waarbij je de keuze kunt maken uit een aantal gerechten.” 

Genieten van het heerlijks dat Restaurant En-Joi World Cuisine biedt, levert ook voordeel op met de nieuwe wekelijkse Facebook actie. Plaats een foto van je take away of bezorging op Facebook en tag En-Joi. Je krijgt dan via een privébericht een kortingscode van 10% op de volgende bestelling. Bij een bestelling vanaf 30 euro ontvangt de klant ook nog eens gratis een portie mini loempia’s.

Vóór de eerste lockdown vond bij Restaurant En-Joi World Cuisine de afhaal op kleinschalige basis plaats. “Maar nu gaan we het groot aanpakken én we starten dus met bezorging, bij bestellingen vanaf 25 euro. We willen echt gaan knallen en zijn overtuigd van onze nieuwe kaart én onze heerlijke producten!”

Bij het afhalen houdt Restaurant En-Joi World Cuisine zich uiteraard aan de geldende richtlijnen. Vriendelijk verzoek is om vooraf de bestelling door te geven. Dat kan telefonisch en online. Bezorging in Hattem is gratis. Buiten Hattem zijn er wel kosten verbonden aan bezorging. 

Restaurant En-Joi World Cuisine is geopend dinsdag t/m zondag van 16.00-20.30 uur. Voor meer informatie: Restaurant En-Joi World Cuisine, Apeldoornseweg 1D te Hattem, tel. 038-4443751, www.en-joi.nl.