Henk en Gerrie nemen de felicitaties in ontvangst van broer en schoonzus
Henk en Gerrie nemen de felicitaties in ontvangst van broer en schoonzus Marc v.d. Ziel

Henk en Gerrie van der Ziel 50 jaar getrouwd

Algemeen

HATTEM- Afgelopen vrijdag 23 oktober was het op de dag af 50 jaar geleden dat Henk en Gerrie van der Ziel elkaar het jawoord gaven in het stadhuis van Hattem. 

Dit jubileum hebben ze vrijdag ondanks de coronabeperkingen toch feestelijk kunnen vieren. Voor hen volledig onverwacht, werden ze ā€™s middags verrast met een receptie-op-wielen. Veel familie, buren, vrienden en clubgenoten kwamen in de auto, op de fiets of te voet langs de partytent waar Henk en Gerrie onder zaten. Daar nam het stralende feestpaar alle gelukwensen en cadeaus in ontvangst. De gasten kregen als bedankje een tompouce mee die ze thuis konden nuttigen. Het prachtige weer maakte het geheel nĆ³g feestelijker. 

Over belangstelling hebben Henk en Gerrie niet te klagen gehad, de woonkamer is bedolven met mooie boeketten, het dressoir kan de hoeveelheid kaarten niet aan en de komende tijd hoeft er geen chocolade te worden gekocht. ā€™s Avonds zijn Henk en Gerrie nog getrakteerd op een heerlijk 4-gangen diner aan huis van restaurant Bij de Jongens. Al met al was het een verrassende dag waar ze met veel plezier op terug zien.

Op de foto, gemaakt door Marc van der Ziel, is te zien dat Henk en Gerrie felicitaties in ontvangst nemen van broer en schoonzus.