Overhandiging sleutels met van links naar rechts
Overhandiging sleutels met van links naar rechts

Overdracht Rotary-Praathuis

Algemeen

HATTEM/HEERDE- “Vele handen maken licht werk” is een gezegde dat de leden van Rotaryclub Hattem-Heerde de laatste weken volop in praktijk hebben gebracht. Een niet al te mooie container hebben zij in korte tijd met vereende krachten weten om te toveren tot een prachtig Praathuis, waarin de bewoners Hofje Wendakker te Heerde - na het wekenlang zonder bezoek te hebben moeten stellen - weer contact kunnen hebben met hun familie.

Viattence teamleider, Renze Kuitert, was blij verrast bij het zien van zowel de buiten- als binnenkant van de Praathuis. Rotarylid Jaap Slager fleurde de buitenkant op met mooie panelen met de toepasselijke tekst van het liedje “samen zijn” van Willeke Alberti. Clubvoorzitter Jan Hulleman overhandigde, samen met Wim Leeuwis van Rotaryclub Hattem-Heerde, de sleutels aan Renze Kuitert. Diezelfde dag nog werd het Praathuis door de bewoners met enthousiasme in gebruik genomen.

Foto: overhandiging sleutels met van links naar rechts, Renze Kuitert, teamleider Viattence, Jan Hulleman en Wim Leeuwis, resp. voorzitter en lid van Rotaryclub Hattem-Heerde.