Afbeelding

Op KO€RS en geheugensteunpunt van start

Algemeen

HATTEM- Vanaf 2 juni is er elke dinsdagmiddag een inloopspreekuur in de Marke van Op KO€RS van Stichting Welzijn Hattem. Er zit een vrijwilliger klaar die u helpt met vragen rond administratie of financiën. Zoals vanouds, elke dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur. "We hopen dat veel mensen weer de weg weten te vinden naar ons spreekuur, wees welkom! Natuurlijk zijn er de nodige Corona maatregelen, deze zullen bij binnenkomst duidelijk aangegeven staan. Houd u zich daar goed aan! Alleen dan kunnen we dit spreekuur in de Marke blijven aanbieden. Neemt u s.v.p. de ingang bij het zwembad."

Ook het Geheugensteunpunt start in juni weer met de inloopactiviteiten. p maandagochtend van 10.00-12.00 uur bent u welkom voor een kopje koffie, praatje, of een activiteit. Natuurlijk gelden ook hier de nodige Corona maatregelen. Wilt u meer informatie? Belt u dan gerust met de coördinator: Ellen Snijder, tel. 038-4432881 of mailt u naar hattem@hetgeheugensteunpunt.nl.

Hoe en wanneer de andere activiteiten van SWH weer opgestart kunnen gaan worden is nu nog niet helder. "De komende periode zullen er verschillende overleggen zijn waarin dit bekeken zal worden. Voor actuele informatie verwijzen wij naar onze website: www.swhattem.nl."