Afbeelding

Drive-in bioscoop in Hattem?

Algemeen

HATTEM – Nu het New Orleans festival in Hattem dit jaar niet door gaat, had de stichting Opoes House of Music het plan om in juni een drive-in bioscoop te organiseren.

"Zo’n 50 auto’s met maximaal 4 leden uit dezelfde gezinshuishouding konden voor € 25 op het terrein tussen de Apeldoornseweg en de Stadslaan gaan genieten van de film Sing (voor de jeugd) en de film Ray (voor de volwassenen). De Lionsclub Hattem wilde Opoe graag helpen met de coördinatie en toezicht en bezoekers konden genieten van een drankje, chips en chocolade. Bezoekers moesten uiteraard wel in de auto blijven en auto’s zouden minimaal 1,5m van elkaar af staan.

Helaas..... vooralsnog hebben we geen vergunning gekregen, maar zodra die er is gaan we nog een poging wagen om een bioscoop-uitje te organiseren.

De ANBI-stichting Opoe's House of Music heeft als doel om jonge muzicanten een podium te bieden. Met 'good music, good food on a good location' is New Orleans in Hattem in het centrum en daarna bij Houtwerk Hattem georganiseerd. Dat gaat dit jaar sowieso niet door omdat alle evenementen in Nederland verboden zijn." Meer info op www.neworleansinhattem.nl, facebook.com/neworleansinhattem of instagram.com/neworleansinhattem.