Magda Dekker bij de trotse deelnemers van de computercursus van de bibliotheek
Magda Dekker bij de trotse deelnemers van de computercursus van de bibliotheek

Saamhorigheid bij computercursus bibliotheek

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM ā€“ Zeven Hattemers hebben woensdagochtend bij de Bibliotheek Noord-Veluwe het certificaat ontvangen voor hun succesvolle deelname aan de computercursus Klik & Tik. Zes van hen volgden de cursus voor de laptop/pc, een cursist volgde de iPad training.

De deelnemers ontvingen hun certificaat uit handen van Magda Dekker, teamleider bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. De deelnemers vertelden dat de cursus een succes was. Een van de deelnemers vertelde ā€œWoorden die van toepassing zijn op de Klik & Tik cursus: saamhorig, gezellig, ontspannen sfeer.ā€ Waarop een andere deelnemer aanvulde ā€œHet is heel fijn om de cursus bij de Bibliotheek Noord-Veluwe te volgen; het is gemoedelijk en prettig om te beginnen met een kop koffie.ā€ Een deelnemer die al meer cursussen heeft gevolgd geeft de trainers een compliment ā€œJe wordt snel en deskundig geholpenā€. Magda Dekker is tevreden ā€œBij de computercursus wordt gewerkt met kleine groepen cursisten, waardoor er veel aandacht voor iedere cursist is. Een ander voordeel van deze training is dat iedere cursist in zijn of haar eigen tempo kan werken. Fijn om te horen dat de deelnemers zo positief zijn!ā€

De computer- en tabletcursus Klik & Tik en de Digisterker cursus worden in meerdere plaatsen gehouden, bij voldoende deelnemers start de training. Voor meer informatie of aanmelden voor de tablet- en computertrainingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen belangstellenden terecht bij de medewerkers van de bibliotheek of zelf kijken op de site www.bibliotheeknoord-veluwe.nl onder het kopje Educatie ā€“ Cursussen/workshops.