Bijzondere muziekavond: van Hart tot Hart
Bijzondere muziekavond: van Hart tot Hart brugmedia.nl

Bijzondere muziekavond: van Hart tot Hart

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - Stichting Welzijn Hattem organiseert op vrijdag 3 april een bijzondere muzikale avond in samenwerking met MFC De Marke.

In dit programma neemt sopraan Angelique Wardenier de bezoekers mee op reis langs de nog lang niet vergeten klassiekers uit opera en operette. Van ‘O Mio Babbino Caro’ tot aan ‘Habanera’(Carmen) en ‘Het Viljalied’ (Die Lustige Witwe). Maar ook prachtige Nederlandse luisterliedjes komen aan bod. Naast het zeer aansprekende en herkenbare repertoire, wordt het programma ook gewaardeerd om het mooie decor en de talrijke prachtige kostuums en rekwisieten.

“Deze bijzondere muziekavond is voor iedereen toegankelijk en vooral ook voor de Hattemers die niet of nauwelijks in de gelegenheid zijn om uit te gaan. Voor de inwoners van Hattem die geen vervoer hebben of het vervelend vinden om ’s avonds alleen de deur uit te gaan, zorgen wij voor vervoer. Voor de eenzamen binnen onze gemeenschap, om zo in contact te komen met anderen. Kortom de avond is voor iedereen die van muziek en of zingen houdt. En juist een mix van jong en oud publiek zou fantastisch zijn”, aldus Bernadette Verbiesen namens SWH.

“Het doel is om samen te genieten van prachtige muziek. Het geeft vreugde en brengt mensen tot elkaar. Even nergens aan denken, even genieten en je hart vullen met prachtige klanken.” De organisatie heeft bewust voor de zangeres Angelique Wardenier gekozen omdat een voorstelling van haar meer is dan entertainment alleen. Angelique brengt een breed genre ten gehore en ze zingt zowel operette als Nederlandstalig met voor iedereen herkenbare liedjes. Met haar warme persoonlijkheid en een veelzijdig stemgeluid raakt Angelique een diepe én vrolijke snaar en zingt zij rechtstreeks uw hart in, oftewel ‘Muziek van Hart tot Hart’”, vertelt Verbiesen namens de organisatoren.

De muzikale avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Voor wie het vervoer een probleem is kan contact opnemen met Stichting Welzijn Hattem. U kan zich tot 31 maart aanmelden bij Stichting Welzijn Hattem tel: 038-4432881 / info@swhattem.nl. Bij binnenkomst kunt u aan de kassa betalen.