Afbeelding

Nieuwe locatie workshop dieren boetseren

Algemeen

HATTEM ā€“ Vanaf half februari kunnen op verschillende locaties in de binnenstad kunstwerken bezichtigd worden i.k.v. de nieuwe wandelexpositie, allen passend bij het thema ā€˜Beestenboelā€™. In aanvulling hierop wordt een workshop ā€˜dieren boetserenā€™ georganiseerd, maar deze vindt plaats op een andere locatie dan eerder vermeld.

"In verband met verkoop zal de workshop niet in de synagoge plaatsvinden, maar het Anton Pieck museum is bereid gevonden om hun gerenoveerde benedenverdieping hiervoor beschikbaar te stellen", meldt de organisatie.

Erica Hadjidakis, docent bij Beeldhouwersgilde Hattem en beeldbouwer, organiseert deze workshop ā€˜dieren boetserenā€™ organiseren op 17 februari. In een dagdeel wordt gewerkt aan de hand van meegebrachte fotoā€™s of ander beeldmateriaal van (huis)dieren. De kosten, inclusief klei, gebruik van gereedschap en koffie/thee, bedragen 20 euro per persoon. Ervaring is niet nodig, de workshop is voor iedereen. Er is plaats voor maximaal 8 personen per dagdeel. Voor meer informatie en aanmelding workshop dieren boetseren: Erica Hadjidakis, tel. 06-40201234 of erica.hadjidakis@home.nl.