Afbeelding

New Orleans in Hattem

woensdag 19 februari 2020 0:00

HATTEM – Inmiddels een begrip en bijna een traditie, het jaarlijks terugkerend gratis toegankelijke New Orleans Festival in Hattem. Noteer vast zaterdag 29 augustus 2020 in uw agenda: New Orleans in Hattem van 17.00-24.00 uur, gratis toegankelijk, bij Houtwerk Hattem.

Het fantastische terrein van Houtwerk Hattem wordt weer omgetoverd tot het sfeervolle New Orleans waar u kunt genieten van jazz, blues, gospel en soul. Het vereist veel organisatie, tijd en geld om 2000 bezoekers - waarvan de afgelopen keer 1/3 van buiten Hattem kwam - een prachtig programma en goed eten en drinken te kunnen bieden. Door de ervaringen van de afgelopen keren hebben we weer een aantal verbeteringen kunnen doorvoeren waardoor de New Orleans ervaring nog dichter bij het echte New Orleans in de buurt komt.

Op dit moment wordt gewerkt aan de 2020 editie van het festival. Dit betekent dat we proberen sponsoren te vinden, bands selecteren, nadenken over de aankleding van het festival, de logistiek organiseren en werken aan vele andere kleine klussen. Gelukkig worden we reeds geholpen door een groeiende groep enthousiaste vrijwilligers.

Mocht u nu ook geïnteresseerd zijn om een (financiële) bijdrage te leveren, ga dan naar onze website en meld u aan als Vriend van de organiserende stichting Opoes House of Music of meld u aan als vrijwilliger via: info@opoeshouseofmusic.nl.

Zie ook www.neworleansinhattem.nl.