Afbeelding
Foto: Angela van Erven

Lankman ICT door naar volgende generatie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM – Lankman ICT sluit vanaf vrijdag 10 mei de winkel voor particuliere klanten aan de Dorpsweg 20 in Hattem. Voor de zakelijke klanten blijft Lankman ICT Solutions op het vertrouwde adres geopend.

Afscheid

Het was geen makkelijke beslissing voor Willem Lankman om na 22 jaar de deuren te sluiten van zijn ICT winkel. Een weloverwogen keuze, maar toch een afscheid met een lach en een traan. Als reden voor de winkelsluiting geeft Willem aan dat de steeds toenemende onlineverkopen ten koste gaan van de verkoop in de winkel. Tel daarbij de vele uren en de hoge werkdruk op die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt. “Toen een nieuwe uitdaging zich aandiende, vielen alle puzzelstukjes in elkaar en was de keuze snel gemaakt. Het waren mooie jaren, die alleen mogelijk waren dankzij de steun van alle trouwe klanten. Ik wil hen daarvoor dan ook hartelijk bedanken”, geeft Willem aan. Lankman ICT is nog tot en met vrijdag 10 mei geopend van 9.30 tot 12.30 uur. 

Zakelijk

Lankman ICT Solutions blijft op de huidige locatie gevestigd. Dit bedrijf wordt al ruim 6 jaar succesvol door zoon Stefan Lankman gerund in het kantoor naast de winkel. Lankman ICT Solutions is een totaal aanbieder op gebied van ICT voor het MKB, klein- en grote zakelijke klanten.

Stefan geeft aan blij te zijn dat zijn vader op deze manier wat meer rust krijgt en met zijn nieuwe baan rustig kan toewerken naar een welverdiend pensioen. 

Het bedrijf ICT Solutions groeit ondertussen gestaag door en mag wekelijks nieuwe zakelijke klanten verwelkomen. Ook is ICT Solutions het adres om de particuliere markt te bedienen met camera beveiliging. 

De ontwikkelingen rondom de sluiting van de winkel zijn snel gegaan. Achter de schermen wordt gekeken wat geregeld gaat worden omtrent de afhandeling van garantiezaken voor de bestaande particuliere klanten. Ook wordt gekeken of er een servicepunt ingericht kan worden met service- en garantiezaken. “Eén ding is zeker, wij laten deze klanten niet vallen”, benadrukt Stefan.