Afbeelding
Foto: .

Workshop voor vrijwilligers

Algemeen

HEERDE - Vrijwilligersorganisaties willen met regelmaat aandacht. Aandacht ter promotie van een bijzondere gebeurtenis of actie. Eén van de mogelijkheden om die aandacht te krijgen, is via de lokale omroep. De Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert op woensdagavond 15 mei een workshop voor vrijwilligers die meer willen weten over het gebruik van de lokale omroep. Inhoudelijk wordt deze workshop verzorgd door twee ervaren vrijwilligers van RTV 794.

De lokale omroep biedt onder andere de mogelijkheid om via lokale radio inwoners van de eigen en omringende gemeenten te bereiken. Maar hoe schrijf je een persbericht dat de aandacht krijgt die jou voor ogen stond? Hoe kun je jouw bericht zo vertellen dat de luisteraar enthousiast wordt?

Naast radio, heeft de lokale omroep ook een eigen kabelkrant, ook dat is een medium om eventueel te benutten. In deze workshop leer je gebruik te maken van de mogelijkheden die de lokale omroep biedt. Ook krijg je de kans om eens te ervaren hoe (leuk) het is in een radiostudio. Mee doen? Kijk dan op www.epedoet.nl of www.vrijwilligheerde.nl en meld je aan. Aanmelden kan tot en met woensdag 8 mei.